Annonce

Natural beauty Bøger

Lav nemme sunde hudplejeprodukterCharlotte har lige udgivet en ny bog. Denne gang er det en e- bog skrevet direkte til teenagere og ander med uren hud.

Sund hjælp til teenagere og andre med uren hud.

I den nye e-bog" Lav nemme sunde hudpleje produkter - Teenager/uren hud" giver Charlotte Rachlin råd og opskrifter til teenagere og andre med uren hud.

E-bogen er en opskriftsbog hvor man selv kan gå i køkkenet og lære at lave nemme, sunde hudpleje produkter med ingredienser fra køleskabet og haven.

- Jeg bruger selv mine egne produkter “Organic Sense by Charlotte Rachlin”, i dagligdagen da jeg har travlt, men har jeg tid laver jeg gerne mine hudpleje produkter ud fra hvad jeg har i mit køkken. Når jeg går nede i supermarkedet og jeg ser en ny frugt skynder jeg mig hjem og læser op på hvad frugten består af. Er den fuld af fugt eller er den sur? Er der f.eks. meget frugtsyre, så man kan bruge den til ansigtspeeling, forklarer Charlotte Rachlin.

- Mange af de færdige, naturlige produkter som man kan købe i dag, indeholder ting fra haven og som vi har i køleskabet. F.eks. gulerod, agurk, havregryn, honning og lavendel. Så hvorfor ikke bare lave produkterne selv, og dermed vide lige præcis, hvad som er i produkterne og hvad deres egenskaber er, siger Charlotte Rachlin og giver et af bogens eksempler på en opskrift:

Efterårs opstrammende fugtmaske

To æggeblommer
En moden banan
To-tre spsk. græskarkød.

Blend alle ingredienser godt. Masser blandingen ind i huden - vær gerne gavmild. Lad sidde i tre-fem minutter. Skyl godt med lunken vand. Påfør creme eller ansigtsolie.
Den kan farve en smule, så brug et gammelt håndklæde.

- Det er en nem maske, som giver huden en masse fugt. Samtidig med den virker opstrammende, siger Charlotte Rachlin.

Bogen er den første i Charlotte Rachlins nye "do it yourself"-serie hvor der løbende vil komme e-bøger om naturlig pleje til de forskellige hudtyper.

Charlotte Rachlin har tidligere skrevet bestselleren "Smuk med naturens produkter" (Nyt Nordisk Forlag, 2005) og "Skønne tips med Rabatten" (DR, 2007). Lige nu er hun ved at lægge sidste hånd på "Bake & Beauty" - en opskriftsbog om cupcakes og hudplejeprodukter - der udkommer i 2013 i både Danmark og USA.
 
Lav nemme hudpleje produkter- teenager /uren hud kan købes på saxo.com og koster kun 49,95.
http://www.saxo.com/dk/lav-nemme-sunde-hudpleje-produkter-teenager-uren-hud_pdf_9788799557714?searchText=


----------

Smuk med naturens produkter

Effektiv og superbillig skønhedspleje - uden giftige kemikalier

Smuk med naturens produkter er en back to basics-bog til kvinder i alle aldre, som gerne vil have et sundt alternativ til de gængse skønhedsprodukter, der ikke altid er så sunde, som de giver sig ud for at være. 

Mange af de renseprodukter og cremer, man kan købe, er fyldt med syntetiske stoffer, konserveringsmidler, alkohol og mineralske olier, som i mange tilfælde er mistænkt for at have skadelige virkninger. F.eks. indeholder mange produkter både allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer.

 Huden er en levende del af kroppen, og de ting, man smører sig ind i, går gennem porerne, ned i blodkarrene og videre rundt i kroppen. Man skal derfor være lige så opmærksom på at vælge sunde, naturlige produkter til sin skønhedspleje, som man er på at købe sund og evt. økologisk mad. Udvalget af naturlige produkter til skønhedsplejen er desværre ret begrænset.  Men der er et alternativ. Man kan godt være sund, selv om man gerne vil give sig selv den luksus at have en ren og smuk hud og et glansfuldt hår.

Med Charlotte Rachlins bog får man opskrifter på renseolier og -mælk, tonere og tonics, masker, sæbe og andre produkter, man selv kan lave. Ingredienserne kommer fra køleskabet, køkkenhylderne og haven, og produkterne er derfor 100% organiske. De er sunde, rene og indeholder naturlige skønhedsfremmende egenskaber, og som en ekstra bonus er de også superbillige at lave.

Med andre ord, man stråler med Charlotte Rachlins opskrifter uden at gå på kompromis med sundheden og uden at få ondt i pengepungen

 

 

Skønne tips med Rabatten.

 Lær hvordan du plejer huden og håret med frugter, olier, urter og mange andre naturlige skønhedsboostere. 

Mange mennesker er kritiske med, hvad de putter i munden, men er stort set ligeglade med, hvad de smører på huden eller putter i håret. Flere og flere bliver dog opmærksomme på, at det er skadeligt at bruge skønhedsprodukter med kemikalier og hormonforstyrrende stoffer, fordi de havner i blodet. 

Charlotte Rachlins skønhedspleje er et alternativ til den, der sætter pris på sundhed, gerne vil være smuk, og som vil have luksus til ingen penge. Hendes nye bog er et præcist program til, hvordan man skal pleje sin hud. Gennem guides og ugeplaner fortæller hun, hvad man stiller op mod uren hud, og hvordan man skal tackle det, når de første rynker kommer. 

Charlotte Rachlins skønhedspleje er et alternativ til den, der sætter pris på sundhed, gerne vil være smuk, og som vil have luksus til ingen penge. Hendes skønhedspleje laves af ting, som findes i køleskabet, i spisekammeret og måske i haven. Den er organisk og fri for giftig kemi. Den er hurtig at mikse sammen, og den er superbillig.

I bogen finder man opskrifterne til den pleje, som er mest hensigtsmæssig, alt efter om man har problemer med bumser eller gerne vil give sin hud en opstrammende maske mod rynker. Den giver også gode ideer til, hvordan man kan holde venindeaftner med naturlig skønhedspleje, hvis økonomien ikke er til en tur på skønhedssalon.


Derudover kan man i bogen finde opskrifter på creme og shampoo og en liste over de mest virksomme midler i den naturlige skønhedspleje.

Om at kende sin hudtype og pleje den rigtigt. Med opskrifter på hjemmelavede plejeprodukter og kure fremstillet af organiske ting, der findes i køleskabet, i spisekammeret og i haven.