Annonce

Jeg - Charlotte Rachlin

Charlotte Rachlin er mange ting. Iværksætter, kvinde, forvirret, mor, fitness instruktør og coach indenfor naturlig skønhed. Jeg har mine egne hudpleje produkter af naturlige ingredienser, "Organic Sense" og den nye "Glød" Nordic SkinCare.
Denne blog omhandler alle de ting, jeg oplever og tænker.

Posted by Charlotte Rachlin
Charlotte Rachlin
Charlotte Rachlin has not set their biography yet
User is currently offline
on Thursday, 02 August 2012
in Hudpleje

Huden- Hvorfor skal jeg passe min hud?

Hvorfor skal vi rense og passe vores hud, som var det den dyreste juvel? Det skal vi fordi pleje af huden, giver mere bonus end bare et frisk udseende. Når vi plejer os selv, kræver det at vi rører ved huden.
Nogle videnskabsmænd har fundet at når huden bliver berørt gentagende gange, udskilles et stof fra hjernen som giver forøget velvære og forskere mener at der samtidigt sker erindring fra spæd, hvor vi jo blev nusset og holdt hele tiden. Dette resulterer i et større selvværd, hvilket mange jo godt kan bruge.

Det er vigtigt at vælge den rette pleje til huden samt tænke på hvad det er vi udsætter os selv for. De fleste af os, vil jo gerne leve længe og se godt ud, men vi er jo også heldigvis blevet mere kritiske med hvad vi putter på huden og i munden Det er vigtigt at man vælger at bruge gode naturlige produkter udenfor meget kemi.  Meget ender jo samme sted, i blodet og blodbanerne. Det er på bevist at mange går rundt med kemiske stoffer i blodet, uden de faktisk ved det.

Prøv at se på hvordan de smukke bygninger gennem tiden blive grå og nedbrudt af forurening m.m. Disse huse er lavet af sten og alligevel er det muligt. Prøv så at forestille dig hvad det gør ved vores hud og krop?


Din hud har brug for fugt at forblive robust, sund, fuld af glød og smidig. Måden er bl.a at bruge pleje produkter som indeholder masser af fugtende ingredienser.

Organic Sense rense produkter “Rejuvenating Facial Cleansing Bar”  ”Noursing Facial Cleansing Bar samt “Make-up removal bar“, er alle skabt på basis af sheasmør. Sheasmør har været anvendt i generationer i afrikanske kulturer som en fugtighedscreme og solcreme. 

Shea smør er en særdeles effektiv fugt giver, fordi det indeholder mange fedtsyrer, som er nødvendige for at bevare hudens fugt og elasticitet. Sheasmør absorberes nemt & hurtig ind i huden og porerne uden tilstopning og trænger dybt ind i huden, hvor den bidrager til at genoprette elasticiteten.

Da vi i løbet af døgnet bliver udsat for både støv, fedt, forurening, sved og andre bakterier er det vigtigt at rense sin hud både morgen og aften.

Det er desværre ikke nok blot at plaske vand i ansigtet og evt. bruge lidt sæbe. Bruger du sæbe er det vigtigt at den indeholder fugt samt er mild og lavet af naturlige remedier.

Brug altid lunken vand, da for varmt vand kan skade huden. En nem renserutine kan være som følgende.

1:Gør hele ansigtet vådt med lunken vand gerne flere gange, da det løsner overflade støv og snavs så det er nemmere at fjerne.

2. Mens ansigtet er vådt masseres renselotion / - creme /mælk eller rensesæbe blidt ind i huden. Følg opskrift for hvor langt tid renseproduktet skal sidde. Husk at ansigtet samt hals skal være helt rent. Gentag gerne brugen af renseprodukt. Skyl med lunken vand, Sørg for ansigt er rent for renseprodukt.

3: Brug skintonic / Toner / ansigtsvand i det våde ansigt samt hals. Dette fjerner det overskydende fedt / olie og evt. rester fra trin 2.

4: Masser det fugtige ansigt og hals ind med fugtighedscreme eller olie.

 Kys fra Charlotte ;-)


Læs også:Natural Skin Care- Naturlig hudpleje: Natcreme- hvorfor skal vi bruge det og virker det?Hudtype – Halsen. Pleje rutine for halsen.Homemade skincare / Naturlig hudpleje – Kølig te skintonic med et dash af grøn orange…SPA- Hotstone Massage.Hudtyper – Moden HudLad mig slå et slag for brugen af Spa;-) .www.organicsense.dkwww.dennaturligebutik.dkwww.DanRachlin.dk

www.organicsense.dk

Tags: Untagged

Comments

Please login first in order for you to submit comments