Annonce

Jeg - Charlotte Rachlin

Charlotte Rachlin er mange ting. Iværksætter, kvinde, forvirret, mor, fitness instruktør og coach indenfor naturlig skønhed. Jeg har mine egne hudpleje produkter af naturlige ingredienser, "Organic Sense" og den nye "Glød" Nordic SkinCare.
Denne blog omhandler alle de ting, jeg oplever og tænker.

Posted by Charlotte Rachlin
Charlotte Rachlin
Charlotte Rachlin has not set their biography yet
User is currently offline
on Tuesday, 20 March 2012
in Organic Sense

Organic Sense ”A Dash of Silk bodyoil”

 

Det er vigtig at huske kroppen, når vi plejer vores hud. Organic Sense ”A dash of Silk bodyoil” er skabt til en hurtig, men meget effektiv pleje af huden og efterlader den blød som silke. 

Brug olien mens i brusebadet. Skyl overskydende olie væk og dub huden tør med håndklæde.

Ved at påføre olien på våd hud, bruges ” fugt og forsegl”© metoden. Olien forsegler fugten i huden og efterlader den blød og sund.

De olier som bruges i ”A dash of Silk bodyoil” er bl.a. den skønne fede mandelolie som virker blødgørende, beroligende, fugtende og hjælper med at give et sundt udseende. Mandelolie indeholder bl.a. A og B1, B2 og E- vitaminer som er vigtige for sund hud, hår og negle.

 

Desuden bruges Solsikkeolie, som bugner af fugt og som beskytter huden igennem dagen. Solsikkeolien er også en naturlig antioxidant som fremmer healing af hudens celler.

En anden vigtig ingrediens i ”A dash of Silk bodyoil” er Jojoba olie, grundet Jojoba oliens lighed med Sebum (den naturlige olie som huden selv producerer). Sebum produceres for at beskytte huden. JoJoba olien hjælper med til at genopholde eller genoprette hudens PH værdi og skaber dermed en sund og smuk hud.

Organic Sense ”A dash of Silk bodyoil” er skabt til en hurtig, men meget effektiv pleje af huden og efterlader den blød som silke. / KØB HER

Læs også:

Natural Skin Care- Naturlig hudpleje: Natcreme- hvorfor skal vi bruge det og virker det?

Hudtype – Halsen. Pleje rutine for halsen.

Homemade skincare / Naturlig hudpleje – Kølig te skintonic med et dash af grøn orange…

SPA- Hotstone Massage.Hudtyper – Moden Hud

Lad mig slå et slag for brugen af Spa;-) .

www.organicsense.dk

 

www.dennaturligebutik.dk

Tags: Untagged

Comments

Please login first in order for you to submit comments