Annonce

Jeg - Charlotte Rachlin

Charlotte Rachlin er mange ting. Iværksætter, kvinde, forvirret, mor, fitness instruktør og coach indenfor naturlig skønhed. Jeg har mine egne hudpleje produkter af naturlige ingredienser, "Organic Sense" og den nye "Glød" Nordic SkinCare.
Denne blog omhandler alle de ting, jeg oplever og tænker.

Posted by Charlotte Rachlin
Charlotte Rachlin
Charlotte Rachlin has not set their biography yet
User is currently offline
on Monday, 05 March 2012
in Hudpleje

Natural Skin Care- Naturlig hudpleje: Natcreme- hvorfor skal vi bruge det og virker det?


Sleeping
Jeg er flere gange blevet spurgt om natcreme er nødvendig samt hvad man skal gøre hvis man flyver rundt i verden og har nattid på forskellige tidspunkter.
Vi ved at hudens celler arbejder hårdt. Det tager ca. 21- 40 dage at skabe nye celler.

 

 

Huden arbejder forskelligt når det er dag eller nat. Nogle celler arbejder med lys og andre arbejder når det er mørkt. Man har også fundet via studier at huden og hudens cellers arbejder energisk under REM- søvnen, som er den søvntilstand man er i , når man drømmer.
Natcreme er godt og jo ældre man bliver, er natcreme meget vigtigt, da fedtindhold er stort og man skal ikke bekymre sig om man ser fedtet ud i huden samt at der skal lægges makeup. Det kan nemlig være meget svært på en fedtet hud.

Det er vigtigt at natcremen er fuld af fugt, da huden har brug for dette. Men husk – Rens huden og brug natcremen mens huden endnu er fugtig.

www.organicsense.dk

Revitalising Facial Sugar Scrub

 

Comments

Please login first in order for you to submit comments