Annonce

Jeg - Charlotte Rachlin

Charlotte Rachlin er mange ting. Iværksætter, kvinde, forvirret, mor, fitness instruktør og coach indenfor naturlig skønhed. Jeg har mine egne hudpleje produkter af naturlige ingredienser, "Organic Sense" og den nye "Glød" Nordic SkinCare.
Denne blog omhandler alle de ting, jeg oplever og tænker.

Posted by Charlotte Rachlin
Charlotte Rachlin
Charlotte Rachlin has not set their biography yet
User is currently offline
on Sunday, 26 February 2012
in Natural Beauty: Homemade skincare

Homemade skincare / Naturlig hudpleje –Natural Beauty –Granatæblefrø olie

Granatæble blev for nylig medtaget i gruppen af ”Superfruits” på grund af sine fantastiske sundhedsmæssige fordele.


Frugten, hjemmehørende i det sydøstlige Asien, er  ved at blive undersøgt for sin rolle i at reducere tegn på hudens ældning.

 

Man har længe vidst at juicen fra frugten, har mange gode egenskaber, men via studier af skræl, frø og rod, har man fundet flere gode egenskaber fordelt over hele planten.


I de Egyptiske Ebers papyrus fra 1552 f.Kr. nævnes der, at de antikke græske healere brugte granatæble juice, til at behandling af gigt, kredsløbsproblemer, fordøjelsesforstyrrelser og infektioner. Samtidig nævnes granatæblefrø olie i forskellige hudpleje opskrifter.

Flere producenter af hud & hårpleje produkter, har fået deres øjne op for Granatæblefrø oliens gode egenskaber og vil gerne begynde at bruge den i deres produkter. Men da det tager ca. 100 kg granatæbler til at producere 1 liter af granatæblefrø olie, er det en dyr ingrediens.

Granatæblefrø olie har fantastiske kosmetiske egenskaber, herunder fugtgivende, antioxidant og anti-inflammatoriske egenskaber.

Granatæblefrø olie nærer, fugter samt reparerer huden og forbedrer hudens elasticitet. Uden fugt, bliver rynker mere synlige og huden ser stram ud og mangler glans. Granatæblefrø olie tilfører fugt, har naturlige østrogene egenskaber, masser af anti-oxidanter, er anti-inflammatorisk, anti-mikrobiel, forbedrer hudens elasticitet og beskytter samt healer huden.

De helende egenskaber af granatæblefrø olie, er på grund af den unikke sammensætning af fedtsyrer, primært punicic syre (CLA). Det høje indhold af CLA i granatæblefrø olie giver de stærke anti-inflammatoriske egenskaber og hjælper med at fremme regenerering og genoprettelse af hudens celler. Dermed bremser olien effektivt dannelsen af rynker og fine linjer.

En ny undersøgelse fra University of Michigan Medical School, der blev offentliggjort i februar 2006 i ”Ethnopharmacology”, viser, at granatæblefrø olie stimulerer samt fremmer regenerering af epidermis.

I forbindelse med hurtigere celle regenerering og foryngelse, leverer olien en kraftfuld anti-aging effekt, da det hjælper huden med at bevare fugten og opretholde en ordentlig cirkulation og hydrering. Olien indeholder et væld af kraftfulde antioxidanter, som er ansvarlige for en jævn hud og pæn glød.

Granatæblefrø olie er vidunderlig olie til håret, fordi det revitaliserer kedeligt og tørt hår og beskytter det mod miljøforurening og kemikalier.

Organic Sense bruger Granatæblefrø olie i flere af vores produkter, b.l.a i vores meget roste og omtalte ”Rejuvenating  Rose Facial Serum” samt i “Nourising Lavender Complexion Serum” & i  vores skønne “Wrinkle Diminising Eye Serum“.


Læs også:

Natural Skin Care- Naturlig hudpleje: Natcreme- hvorfor skal vi bruge det og virker det?

Hudtype – Halsen. Pleje rutine for halsen.

Homemade skincare / Naturlig hudpleje – Kølig te skintonic med et dash af grøn orange…

SPA- Hotstone Massage.Hudtyper – Moden Hud

Lad mig slå et slag for brugen af Spa;-) .

Gode hudpleje produkter:

 

Se andre sites:

www.spalicious.dk

www.organicsense.dk

www.danrachlin.dk

Comments

Please login first in order for you to submit comments